Buca Toki Turgut Özal Ortaokulu

WEB https://bucatokiturgutozalortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Aydoğdu Mahallesi 1265 Sokak No6 Buca/İZMİR
VİZYON : Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ •Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine, yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran, üreten, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı nesiller yetiştirmek, • 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazandırarak, onları bir üst öğrenim kurumlarına ve hayata hazırlamak. • Demokrasi ve insan haklarına saygılı, kendine güvenen, araştırmacı, empatik ilişkiler kurabilen, ön yargısız, güler yüzlü bireyler yetiştirmektir. • Gelişim ve değişime açık, teknolojiyi kullanabilen, ileri görüşlü, laik bireyler yetiştirip topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : BAŞLAMA 08:50 BİTİŞ 15:00
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsü(866) ve dolmuşlar (evka1 kemer.evka1 yeni garaj..)
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 6km İlçe merkezine uzaklık 3km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :